3.12.2015
Kinuskikeksit (gluteeniton)
100 g huoneenlämpöistä voita
1 dl sokeria
2 rkl siirappia
2 ½ dl gluteenittomia jauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
(1 tl inkiväärijauhetta)
1. Vatkaa voi ja sokeri pehmeäksi vaahdoksi ja sekoita sekaan siirappi.
2. Sekoita jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri ja halutessasi inkiväärijauhe keskenään. (Jos et pidä inkivääristä, jätä se pois)
3.Rullaa taikinasta kaksi pitkoa ja litistä se n. 1 cm paksuiseksi. Sitten leikkaa se keksin kokoisiin paloihin.
4. Paista uunissa keskitasolla 175 asteessa noin 10-15 minuuttia, kunnes näyttävät kypsiltä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti