Sivut

29.11.2015

Mustikkapiirakka (gluteeniton)




Pohja

1 dl sokeria
2½ dl gluteenittomia jauhoja
½ dl kauraleseitä (gluteenittomia)
1 tl leivinjauhetta
1 muna
1 dl sulatettua margariinia tai öljyä
1 dl vaniljajugurttia

Päälle

3 dl mustikoita

Pinnalle

½ dl sokeria
1 muna
2 dl vaniljajugurttia
1 tl vaniljasokeria

Valmistus

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.
2. Lisää muna, rasva ja jugurtti. Sekoita että aineet tasoittuvat.
3. Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan.
4. Ripottele taikinan päälle marjat.
5. Sekoita sokeri, muna, jugurtti ja vaniljasokeri keskenään ja kaada marjojen päälle.
6. Paista piirakka 200 asteessa alimalla ritilätasolla noin 30 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti