Pohja
1 dl sokeria
2½ dl gluteenittomia jauhoja
½ dl kauraleseitä (gluteenittomia)
1 tl leivinjauhetta
1 muna
1 dl sulatettua margariinia tai öljyä
1 dl vaniljajugurttia
Päälle
3 dl mustikoita
Pinnalle
½ dl sokeria
1 muna
2 dl vaniljajugurttia
1 tl vaniljasokeria
Valmistus
1. Sekoita kuivat aineet keskenään.
2. Lisää muna, rasva ja jugurtti. Sekoita että aineet tasoittuvat.
3. Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan.
4. Ripottele taikinan päälle marjat.
5. Sekoita sokeri, muna, jugurtti ja vaniljasokeri keskenään ja kaada marjojen päälle.
6. Paista piirakka 200 asteessa alimalla ritilätasolla noin 30 min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti